Віра Олександрович

Табори літнього відпочинку відновили у Тернополі, але не для всіх

Школа №30

Роботу міських таборів літнього відпочинку вирішили відновити у Тернополі. Відтак на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 2 червня, ухвалили відповідне рішення. 

Нагадаємо, на Тернопільщині останнім часом фахівці спостерігають суттєвий спад захворюваності на COVID-19. Через це навіть вирішили скасувати певні карантинні обмеження. Причому у міській раді Тернополя вже перейшли на звичний режим роботи. 

Надал_ф
Надал_ф

– Сьогодні, на черговому засіданні виконкому затвердили мережу таборів відпочинку, що діятимуть на базі міських закладів освіти, – каже міський голова Сергій Надал. – Це потрібно для забезпечення повноцінного відпочинку, оздоровлення і зайнятості дітей влітку 2021 року, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи.

Отже, цікаво та активно провести літні канікули юні жителі Тернопільської громади зможуть, зокрема, із 9 до 30 червня у денному таборі відпочинку, тимчасово утвореному на базі Тернопільської гімназії №30. Зауважимо, розташована вона на вул. Калинова, 46, що у мікрорайоні «Пронятин».

– Діти там зможуть перебувати з 9-ї до 17 години, – уточнює мер. – У програмі для них передбачили: ігри, розваги, квести, спортивні естафети, майстер-класи, а також «мовні» години. Вихованці матимуть дворазове харчування.

Натомість із 14 до 30 червня функціонуватиме табір відпочинку на базі Тернопільської спеціальної школи – навчального закладу для дітей із особливими освітніми потребами. Провести дозвілля там (вул. Академіка Сахарова, 4 – прим.) зможуть лише учні цього закладу освіти.

Спеціальна школа
Спеціальна школа

Додамо, відпочинкові зміни у літніх таборах організують із дотриманням діючих карантинних обмежень. Докладнішу інформацію про такий відпочинок можна отримати у керівництва вказаних шкіл.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото зі сторінок Тернопільська гімназія 30, Тернопільська спеціальна загальноосвітня школа ТМР, Сергій Надал у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео