Євгенія Цебрій

У Тернополі підліток на самокаті збив обмежувач руху для відео у ТікТок (відео)

тіктокер

Відео, на якому підліток на самокаті збиває обмежувач, що був встановлений під час реконструкції на вулиці Чорновола, опублікували на сайті «Тернопіль житлово-комунальний». 

Комунальники припускають, що ймовірно, «тренування» у цьому місці проводять не вперше. Очевидно, що друзям юнака довелося зняти не один дубль, щоб обмежувач відскочив з першого разу. Якщо ви впізнали «героя», закликають повідомити про нього на електронну адресу komun.press@gmail.com або на сторінку у Фейсбуці.

- Можливо батьки «спортсмена» побачать відео та пояснять синові, чи правильно так поводитися із майном міста. Адже він, схоже, гордиться своїм вмінням настільки, що оприлюднив відео у TikTok, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, тернополяни не вперше пошкоджують міське майно. Як повідомляє «Тернопіль житлово-комунальний», подібні випадки неодноразово були зафіксовані в місті в різний період часу. Приміром, влітку діти розбирали бруківку з фонтану на “Циганці”, а їхні батьки за цим спостерігали. На вулиці Чорновола вночі намагалися зламати червонолисті клени. У одній із багатоповерхівок жителі розбили вікна на сходових клітках. На висадженій алеї катальп у парку «Топільче» викрали інформаційну таблицю, біля тристроннього годинника розмалювали фарбою туристичний вказівник. Орім того, у Тернополі часто нищать та викрадають квіти на клумбах, а взимку цього року невідомі двічі пошкодили аераційний фонтан на Набережній ставу.

[embed]https://youtu.be/bo8DnzCyj54[/embed]

Фото і відео: «Тернопіль житлово-комунальний»

Вибір читачів за тиждень

Відео