Без білої сукні та шампанського – у колонії на Тернопільщині одружилися засуджені (фото)

Ще одним доказом того, що для справжнього кохання немає перешкод стала шлюбна церемонія у державній установі «Збаразька виправна колонія (№63)». Хоч без весільної сукні та шампанського, зате з щирими почуттями у серцях та короваєм відбулася реєстрація шлюбу засуджених Катерини та Павла. У подарунок молодятам – тридобове побачення.

Молодята познайомилися ще школярами. Проте, по-справжньому оцінити свої почуття змогли лише тоді, коли втратили можливість бачитися.

- Укладання шлюбу у місцях позбавлення волі сприяє позитивній адаптації засуджених у суспільстві після звільнення і дає їм змогу ставати більш відповідальними, свідомими та законослухняними громадянами. Катерина та Павло познайомились ще в підлітковому віці. Проте розуміння того, що це не просто симпатія, а справжнє кохання прийшло тоді, коли вони втратили змогу бачити один одного. Катерина, потрапивши до місця позбавлення волі, підтримувала зв'язок з коханим через листування, телефонні розмови та за допомогою Інтернет послуг (Viber), – повідомляють у державній установі «Збаразька виправна колонія (№63)».

Медовий місяць та весільну подорож, щоправда, молодятам доведеться відкласти. Та офіційне одруження, кажуть у колонії, може посприяти у прагненні умовно дострокового звільнення, аби закоханим якнайшвидше опинитися поруч.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео