Ростислав Фук

Внаслідок нічної ракетної атаки по Україні є загиблі та травмовані (оновлено)

Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі, розбирають завали

П’ятеро людей загинули, ще щонайменше 40 постраждали внаслідок нічної ракетної атаки по Україні, повідомляють у пресслужбі ДСНС України.

У Києві внаслідок ракетного удару виникли кілька пожеж – у Святошинському, Солом’янському та Печерському районах. Одна людина загинула, є постраждалі цивільні. Пошкоджені дві багатоповерхівки, приватна будівля, автомобілі.

Київщина: рятувальники працюють у Бучанському районі. Пошкоджені два багатоповерхові будинки, приватний будинок, господарчі споруди та автомобілі. Постраждали троє людей.

На Дніпровщині внаслідок атаки по Павлограду одна людина загинула, одна - травмована.

Харків: окупанти влучили у два багатоповерхові будинки. За попередніми даними, троє людей загинули, ще близько 30 постраждали.

Ще одне тіло загиблої 21-річної дівчини дістали рятувальники з-під завалів зруйнованого ракетним ударом під'їзду п'ятиповерхівки у Харкові. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Станом на 15:27 кількість загиблих внаслідок ворожої ракетної атаки зросла до 6 людей.

Рятувальники обстежують пошкоджені будівлі, розбирають завали. На місцях працюють психологи. Слідчі поліції ретельно фіксують ці злочини.

Чергова атака терористів, яка забрала життя та залишила сотні людей без осель. Ось справжні наміри росії: щоденний терор цивільних, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 23 січня росіяни завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети

Фото ДСНС 

Вибір читачів за тиждень

Відео