Без тата залишилася 9-місячна донечка: на Тернопільщині поховали Героя Василя Кубу (фото)

Захисник загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. Вічна і світла пам’ять

Героя Василя Кубу провели в останню путь селі Велика Лука 25 січня. Про це повідомляють у пресслужбі Великоберезовицької громади. У пам’яті всіх, хто знав захисника, він назавжди залишиться добрим, скромним, ввічливим, спокійним та справжнім патріотом.

Жалобна хода пройшла від рідної хати воїна до церкви святого Архистратига Михаїла села Велика Лука. Звідти траурний кортеж відправився на кладовище. В останню мить земного буття нашого захисника пролунав державний гімн України у виконанні військового оркестру. Дружині Василя вручили прапор України як символ держави, якій вірно і до кінця служив її чоловік…

Василь Куба народився 6 квітня 1992 року у селі Велика Лука, навчався у Мишковицькій школі. У 14 років втратив батька та став опорою і помічником для своєї матері й сестри. У 2022 році одружився та згодом у нього народилась донечка, якій зараз 9 місяців. У травні 2023 року Василя мобілізували до лав Збройних Сил України. Захищав нашу державу на Донецькому напрямку. Він був командиром відділення 1 десантно-штурмового відділення в/ч А0224. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Новомихайлівка Покровського району Донецької області.

У Василя Куби залишилась донечка, дружина, мати, сестра. Вічна пам’ять і слава Герою!

Нагадаємо, на Тернопільщину назавжди повернеться Герой Олександр Горевич.

Фото пресслужби Великоберезовицької громади

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео