Тамара Коблик

Днями мало виповнитися 50 років: на Тернопільщині попрощалися з Героєм Сергієм Леськівим (фото)

Вічна пам'ять

У Кам'янках провели в останню дорогу Героя Сергія Леськіва. Про це повідомили на сторінці Підволочиської селищної ради у фейсбуці.

Хороший чоловік та батько, улюблений дідусь, добрий колега та вірний побратим.

«Готовий першим взятися до роботи, завжди усміхнений та життєрадісний», - саме так згадують про Сергія його колеги, з якими він працював.

«Мав золоті руки, в нього будь-яка машина рушала з місця, все що він ремонтував їздило справно і без проблем», - згадують військові побратими, з якими разом служив у ремонтно-відновлювальному батальйоні.

«Об‘їздили багато місць ведення бойових дій, там багато роботи, бо техніка часто виходить з ладу, але Сергій любому транспорту давав раду, вміло лагодив», - згадують військові.

Сьогодні, 13 червня, в останню земну дорогу Сергія провести прийшло все село, але прощалися з ним не лише односельці, а під звуки плакучих клаксонів стояли, плачучи, його три машини, на яких він працював ще до війни в ТОВ «Медобори». Не було жодної людини, яка б в цей час не зронила сльози, серце краялося від звуків цих машин, які теж прощалися зі своїм люблячим господарем - безперервним плакучим звуком, - йдеться у повідомленні селищної ради.

Днями Сергію мало виповнитися 50 років, думав зібрати рідних, та не знав, що зійдеться родина не на святкування, а на прощання.

Від сьогоднішнього дня, він буде захищати свою сім‘ю з неба, не переставайте молитися за Вашого чоловіка та батька, а також за всіх воїнів, які боронять нашу країну від окупантів. Бо саме молитовний щит - найсильніша зброя, - в своїй промові до присутніх зазначив отець Андрій Курило, місцевий парох, який очолив похоронну процесію.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Сергія Леськіва з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, у Тернополі поховають командира, який загинув у боях за Україну.

Фото Підволочиської селищної ради

Вибір читачів за тиждень

Відео