До кінця року у Чорткові добудують дві військові казарми за стандартами НАТО

6-7

До кінця року на Тернопільщині введуть в експлуатацію 5 казарм поліпшеного планування, в які оселяться 625 військовослужбовців-контрактників підрозділів окремої артилерійської бригади ОК «Захід».

Про це  повідомляє АрміїInform, посилаючись на начальника відділу капітального будівництва та ремонту Західного територіального КЕУ підполковник Володимира Клецуна.

Три казарми для артилеристів у Теребовлі вже побудували, на черзі ще дві новобудови у Чорткові. Там до кінця року планують завершити монтаж меблів, під’єднати сантехніку, підключити кухонні плити, а також здійснити облаштування прибудинкової території.

Під час будівельних робіт застосовуються сучасні європейські технології: вентиляційні та опалювальні системи. Все робиться для комфорту військовослужбовців, які тут проживатимуть. Проєкт із будівництва житлового фонду для військовослужбовців продуманий до деталей та відповідає стандартам НАТО.

Загалом у Тернопільській області для військовослужбовців Збройних Сил України будують 7 житлових комплексів. Окрім Теребовлі та Чорткова, ще дві казарми поліпшеного типу для 250 військовослужбовців цього року почали зводити у Тернополі. Їх заплановано здати в експлуатацію уже в 2020 році.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео