Ростислав Фук

Донька потрапила в аварію: шахраї викрали у тернополянки понад 160 тисяч гривень

До жінки зателефонував невідомий і повідомив, що її доньці необхідна дорога операція

гроші

Майже 161 тисячу гривень викрали шахраї у 7-6-річної тернополянки. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Жінка розповіла поліцейським, що після того, як поспілкувалася з невідомими, втратила усе, що відкладала впродовж останніх кількох років.

На місце злочину виїжджали слідчі та оперативні працівники. За словами пенсіонерки, до неї ще 7 червня на стаціонарний телефон зателефонував невідомий і повідомив, що її донька потрапила в аварію, травмувалася та необхідна дорога операція.

Тернополянка сказала, що має кошти й готова платити, але інформацію про ДТП не перевірила, оскільки донька мешкає у Німеччині.

Додзвонювач сказав, що за деякий час до неї прийдуть два лікарі і гроші потрібно віддати їм.

Жінка усе виконала. За годину у помешканні вже були невідомі, взяли гроші й пішли. До поліції пенсіонерка звернулася після того, як поспілкувалася з донькою і зрозуміла, що втратила усе через свою довірливість.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Оперативники розшукують причетних до злочину та вивчають відео з камер спостережень. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел та Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео