Керівником Кременецького лісгоспу призначили чортківчанина (фото)

in-26

ДП «Кременецьке лісове господарство» очолив чортківчанин. Принаймні у щорічній декларації місце проживання вказано с. Косів, Чортківського району. Павло Штиник, який очолив колектив, до цього пропрацював у лісовій галузі 18 років.

23 липня в державному підприємстві «Кременецьке лісове господарство» відбулося представлення новопризначеного керівника колективу. Ним став Павло Михайлович Штиник.

– Звертаючись до колективу Кременецького лісгоспу, Павло Штиник поінформував, що працюючи в лісовій галузі уже більше 18 років, в більшості з яких присвятив роботі лісничим, він розуміє всі труднощі лісівників. Відтак подякував за довіру керівництву обласного управління та висловив сподівання на трудовий колектив щодо тісної співпраці на благо підприємства, – повідомляють у Тернопільському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Після офіційного представлення провели нараду. Розгляд нагальних питань не відкладали.

- Зокрема, торкнулися тих питань, що потребують першочергового вирішення та які новий керівник має взяти на особистий контроль, а це своєчасна виплата заробітної плати, сплата податків і обов’язкових платежів, матеріальні затрати підприємства, збільшення нових лісів, охорона і збереження лісів підприємства, – йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео