MacBook та iMac від Apple: потужність і функціональність без обмежень

На правах реклами

Щоразу, коли хтось розповідає про компанію Apple, ми згадуємо один з найкращих смартфонів сучасності – iPhone 15 Pro Max. Але слід розуміти, що виробництво Айфон – лише один з напрямків діяльності компанії. Перший Айфон було випущено 2007 року. А роком заснування Apple є 1976. Тоді компанія мала іншу назву – Apple Computer Company. З цього свідчить, що основним напрямом для розвитку Стівен Пол Джобс і Стів Возняк обрали для себе саме виробництво ПК.

MacBook – потужні та легкі ноутбуки з логотипом Apple

Перший ноутбук Apple PowerBook з’явився у 1991 році. Його характеристики на сьогодні здаються справді смішними. Наприклад, обсяг оперативної пам’яті складав усього 2 мегабайти з можливістю розширення до 8 Мб. Внутрішнє сховище вміщувало 20-40 Мб в залежності від комплектації. На ті часи це були передові характеристики.

Можна довго розповідати про історію створення та поліпшення характеристик Макбук. Але сьогодні ноутбуки цього бренду посідають провідне місце у світі. Серед їхніх ключових переваг варто виокремити:

  • ексклюзивна операційна система macOS – у порівнянні з Windows вона має вищий рівень захисту від загроз в інтернеті, ідеально збалансована під апаратну складову Apple, постійно оновлюється;

  • ОС встановлена вже з коробки – вам не потрібно окремо сплачувати кошти за встановлення операційної системи, як це нерідко буває з ноутбуками на базі Windows;

  • інтеграція – усі пристрої екосистеми Apple в Цитрус ідеально взаємодіють між собою, адже розроблені однією компанією. Ви зможете без проблем розпочинати роботу на своєму iPad, а потім продовжувати її на Макбук чи Айфон;

  • характеристики гідні подиву – Apple комплектує свої ноутбуки найпотужнішими процесорами Apple M1 та вище. Вони є цілими системами на кристалі з інтегрованими графічними та нейронними прискорювачами;

  • ергономіка та дизайн – на перше місце виробник ставить турботу про комфорт вашої праці.

На окрему увагу заслуговують дисплеї з технологіями Retina, Liquid Retina, високою роздільною здатністю, широкими автоматичними налаштуванням колірної температури TrueTone тощо. Працювати за Макбук – суцільне задоволення. В модельному ряду виробника можна знайти ультрабуки Apple під будь-які завдання від перегляду фільмів до редагування відео чи створення дизайн-проєктів.

Персональні комп’ютери Apple iMac

Цей пристрій з екосистеми Apple перевертає наші уявлення про ПК. Для багатьох комп’ютер – це незграбний модульний пристрій з важким системним блоком, до якого окремо треба купувати монітор, клавіатуру, мишку, килимок для мишки, динаміки та іншу периферію.

Якщо обираєте саме iMac від Apple у якості персонального комп’ютера, в комплекті отримуєте усе необхідне:

  • монітор 24 дюйми – насправді це моноблок з інтегрованим процесором та SSD накопичувачем;

  • бездротову клавіатуру Magic Keyboard з Touch ID;

  • бездротову мишу Magic Mouse;

  • кабель та адаптер живлення.

З iMac на робочому столі вам не треба замислюватися, де сховати системний блок, та як не заплутатися у безлічі кабелів для під’єднання периферії та аксесуарів. Усе виглядає стильно, сучасно та справді шикарно. Нерідко саме iMac купують для використання на ресепшені та в елітних офісних центрах. Характеристики також гідні подиву. Ви можете використовувати iMac від Apple для розв’язання різноманітних завдань.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео