Ростислав Фук

Маленьких волонтерів з Тернопільщини нагородили грамотами від Залужного (фото)

Нагородження відбулося у Тернопільському Драмтеатрі

Юних волонтерів, які допомагають українській армії, нагородили у Тернополі почесними грамотами від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Про це повідомили на сторінці Тернопільського обласного територіального  центру комплектування та соціального забезпечення.

Нагородження відбулося у Тернопільському Драмтеатрі. Грамоти дітям передали офіцери Тернопільського обласного ТЦК СП та представники Тернопільської обласної військової адміністрації.

Терен неодноразово писав про юних волонтерів, які не залишаються байдужими і допомагають захисникам. Так, минулого року учні та випускники Заводської комунальної мистецької школи, що на Чортківщині, роблять свій внесок у перемогу. Діти грають на музичних інструментах та співають українські пісні в центрі селища. 

12-річний Стас Лещук грав на барабанах у парку “Сопільче” в Тернополіаби зібрати кошти на підтримку ЗСУ. Він вирішив взятися за добру справу, адже розуміє, що зараз, як ніколи, Україні потрібна допомога.

У Великій Березовиці діти провели благодійний ярмарок. Вони продавали власноруч зроблені прикраси з бісеру. Юні українці готувалися до ярмарку місяць. Вони щодня плели вироби з бісеру патріотичних кольорів у селищній бібліотеці. 

У Копичинецькій громаді діти приєдналися до Всеукраїнської акції «Діти збирають кошти на ЗСУ».

Фото Тернопільського обласного ТЦК СП

Вибір читачів за тиждень

Відео