Юлія Пацкаль

На благодійному концерті у Тернополі зібрали понад 100 тисяч гривень на безпілотник для захисників

На безпілотний комплекс “Валькірія” для 44-ої бригади наразі зібрали лише третину від потрібної суми. Відтак допомога кожного небайдужого вкрай важлива

Тернопільський співак Володимир Вермінський віддав кошти зі свого благодійного концерту на придбання  безпілотного комплексу для 44-ї окремої артилерійської бригади. Концерт заслуженого артиста України з аншлагом відбувся 4 листопада у драмтеатрі.  

Під час заходу вдалося зібрати 100 тисяч гривень від продажу квитків. Ще 20 тисяч гривень пожертвувала на безпілотник сім’я з Чикаго. 

Безпілотний комплекс “Валькірія” для 44-ї бригади коштує 720 тисяч гривень. Наразі зібрали лише третину від потрібної суми. За словами військових, часу є дуже мало, адже ворог продовжує атакувати. Захисники дякують Володимиру Вермінському та усім небайдужим, які допомагають армії. 

До збору на безпілотник глядачі долучалися і під час концерту, кидаючи кошти у благодійні скриньки. Таким чином вдалося зібрати ще 7 тис. 311 грн. А загалом - 127 тис. 311 грн. Суму Володимир Вермінський вже передав благодійному фонду «Покрова».

Нагадаємо, акція Благодійного фонду «Покрова» зі збору коштів на безпілотник для тернопільської 44-ої бригади триває. Долучатися до придбання “Файного безпілотника” можуть усі охочі.

Детальніше про проект - https://bfpokrova.org/44brigada 

Зробити пожертву онлайн - https://bit.ly/fainiy-bezpilotnik

Фото, відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео