Ростислав Фук

На сусідній Хмельниччині вночі працювали сили ППО

Крім того, вночі російські війська завдали чотири ракетні удари по Донеччині, є поранені та загиблий

Проти ночі 21 листопада Хмельниччину вкотре атакували російські  «шахеди». Про це повідомив перший заступник очільника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його словами, у Хмельницькому районі можна було почути вибухи. В області працювали сили протиповітряної оборони.

Повітряну тривогу у Хмельницькій області оголосили ще о 22:52 20 листопада. Тоді ж Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські «шахеди» на півдні Вінничини та рухаються у напрямку Хмельниччини.

Про загрозу ударних безпілотників на Тернопільщині попередив також голова обласної військової адміністрації Володимир Труш.

Тернопільська область – загроза ворожих ударних БпЛА, – написав він.

До слова, повітряна тривога на Тернопільщині тривала з 23:36 до 2:09.

Як повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 21 листопада рашисти атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed».

Також противник випустив 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування «Іскандер-К» з району Джанкой (Крим).

За повідомленням міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, перші дві ракети близько 23:30 влучили по території лікарні міста Селидове. Пошкоджено 2 будівлі медзакладу, 6 цивільних людей отримали поранення. Під завалами можуть бути люди, пошукові роботи тривають, підкреслив очільник МВС.

За кілька хвилин після цього окупанти завдали ще два ракетні удари по шахті. Один працівник підприємства загинув. Пошкоджено 4 будівлі, 19 транспортних засобів, лінію електропередач, - повідомив Клименко.

Він додав, що 39 гірників опинились заблокованими під землею. Станом на зараз усіх шахтарів підняли на поверхню.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео