Тамара Коблик

На Тернопільщині чоловіка підозрюють у підпалі будинку співмешканки (фото)

За словами заявниці, під час суперечок співмешканець завжди погрожував підпалом, але вона ці слова серйозно не сприймала

На Борщівщині чоловік після сварки підпалив господарську будівлю співмешканки. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Про підпал літньої кухні на лінію «102» повідомила жителька села Іване-Пусте. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та пожежники. 

За словами заявниці, під час суперечок співмешканець завжди погрожував підпалом, але вона ці слова серйозно не сприймала. Проте 8 січня після чергової сварки побачила, що з горища літньої кухні йде дим.

Рятувальники приїхали вчасно та ліквідували пожежу. У ході перевірки з'ясувалося, що співмешканець на горищі підпалив солому і як наслідок - спалахнула пожежа на площі 80 метрів квадратних.

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Він уже неодноразово потрапляв у поле зору працівників поліції та відбував покарання в місцях позбавлення волі за грабунки та викрадення авто.

У підпалі він зізнався. Чоловікові оголосили підозру згідно із частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) ККУ, а це - позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Триває слідство.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео