Тамара Коблик

На Тернопільщині сварка між братами закінчилася смертю одного із них (фото, відео)

Підозрюваного вже затримали

На Тернопільщині під час сварки вбили 64-річного чоловіка. Правоохоронці підозрюють рідного брата. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Нещастя трапилося 27 листопада. Сусіди родичів стверджують, що конфлікти між чоловіками були систематичними, оскільки вони обоє зловживали спиртними напоями. Жили брати поруч - один в будинку батьків, а інший - в літній кухні.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з'ясувалося, що потерпілий ще вранці, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вибив вікна у будинку та кричав. 67-річний родич вийшов і прогнав дебошира. Такі суперечки тривали впродовж дня. Черговий конфлікт розпочався близько 16:00 і завершився летально. 

Старший брат, аби заспокоїти молодшого, якому було 64 роки, вбив його, - кажуть у поліції. - Про нещастя повідомив сестру, яка мешкала в іншому селі. Жінка приїхала, побачила бездиханне тіло брата та викликала поліцію.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК. Він у скоєному зізнався. Чоловікові уже оголосили підозру згідно зі статтею 115 (умисне вбивство) ККУ. Триває розслідування.

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео