Тамара Коблик

На Тернопільщині триває набір до бригади «Лють» (відео)

Штурмові бригади формуються з числа поліціянтів та з цивільних громадян. Основна вимога до кандидатів: висока мотивація нищити ворога

Відсіч та стримування збройної агресії РФ проти України, штурмові дії, аеророзвідка, знешкодження диверсійних груп і незаконних збройних формувань ворога, знищення противника - усе це основні завдання, бійців штурмової бригади Нацполіції «Лють». Проєкт «Гвардія наступу» продовжує набір добровольців до воєнізованого підрозділу поліції на вакантні посади поліціянтів та інспекторів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Як розповів під час зустрічі з працівниками Тернопільського районного управління поліції поліцейський Управління поліції особливого призначення штурмового полку «Цунамі» Віталій Тиндик, «Лють» – це один з кращих підрозділів, де цінують людей і проводять комплексне навчання.

Бійці цієї бригади виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Це вольові й вмотивовані воїни, які довели, що можуть нищити ворога на всіх фронтах.

Штурмові бригади формуються з числа поліціянтів та з цивільних громадян. Основна вимога до кандидатів: висока мотивація нищити ворога. Нових кандидатів, які пройдуть відбір, чекає високоякісна підготовка та гідне грошове забезпечення.

Долучайтеся! Разом звільнятимемо наші землі від окупантів!

Фото та відео Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео