Тамара Коблик

На Тернопільщині в останню путь провели 20-річного гранатометника Микиту Бєлякова (фото)

Незважаючи на свій юний вік, військовослужбовець проявив мужність і рішучість у боротьбі з окупантами. Світла пам'ять

Сьогодні, 5 січня, Шумська громада попрощалася з 20-річним військовослужбовцем Микитою Бєляковим. Наш земляк ніс службу на посаді навідника гранатометного відділення у складі бригади спеціального призначення «Азов». Про це повідомили на сторінці громади у фейсбуці.

Микита народився 1 лютого 2003 року у с. Мирове. З початку повномасштабного вторгнення хлопець висловив бажання стати на захист держави, а у травні 2023 року вступив до лав Національної гвардії України. Незважаючи на свій юний вік, військовослужбовець проявив мужність і рішучість у боротьбі з окупантами. Загинув 26 грудня поблизу с. Діброва Луганської області.

У рідному селі Мирове у храмі Святого Архистратига Михаїла відбулась панахида за полеглим. Під скорботну мелодію духового оркестру та з усіма почестями поховали Героя на місцевому кладовищі. Сьогодні для нього востаннє прозвучали залпи військового салюту та Державний Гімн.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Микити Бєляєва з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на фронті загинув військовий Ігор Дурда.

Фото зі сторінки Шумської громади у фейсбуці

 

Вибір читачів за тиждень

Відео