На Тернопільщині чоловіка вбив психічнохворий сусід (фото)

2

Трагедія сталася 20 жовтня на Бережанщині. Підозрюваний у злочині спочатку заперечував свою провину. Та коли правоохоронці знайшли беззаперечні докази на подвір’ї чоловіка, він зізнався, що позбавив життя 33-річного сусіда.

Під час огляду місця злочину поліцейські з’ясували, що зловмисник вбив сусіда металевою трубою та перетягнувши його на город, пішов спати.

- Встановлюючи обставини трагедії, поліцейські одразу ж запідозрили у скоєнні важкого злочину власника обійстя. Проте чоловік переконував: хтось навмисне хоче його підставити. Та зібрані докази - закривавлений одяг, сліди крові на подвір’ї та порозі будинку, які господар намагався невдало змити, знаряддя вбивства  свідчили протилежне. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК, - повідомляють у поліції Тернопільщини.

1
1

Ймовірний вбивця розповів, що з односельцем того дня випивали. У розпал конфлікту зловмисник замахнувся трубою на гостя. Від удару останній впав на подвір’ї.

- Господар обійстя відтягнув сусіда на город і ліг спати, а вже вранці виявив його мертвим. Зловмисник перебуває на обліку в психіатра. Уже неодноразово за рішенням суду до нього застосовувалися заходи медичного характеру, - йдеться в повідомлені.

Якщо провину підозрюваного доведуть у суді, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео