Ростислав Фук

Наркотики, хабар та п'яна їзда: житель Тернопільщини за день отримав дві кримінальні статті та адмінпротокол

Недільний день 12 листопада для юнака виявився «багатим» на події

Два кримінальні провадження та адмінпротокол за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння отримав 21-річний житель міста Копичинці Чортківського району 12 листопада. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Близько обідньої пори юнака зупинили оперативники карного розшуку і під час поверхневого огляду у нього виявили порошкоподібну речовину білого кольору ззовні схожу на наркотичну та поліетиленовий згорток із подрібненою зеленою речовиною рослинного походження. Хлопець добровільно видав речові докази, запевняючи, що придбав їх для власного споживання без мети збуту. Відомості за даним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу, а речові докази скерували на експертизу.

Не минуло й декількох годин, як житель Копичинець вдруге потрапив у поле зору поліцейських. Патрульні зупинили його за порушення правил дорожнього руху. За кермом він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Проте юнак вирішив «залагодити» питання хабарем – пропонував 7000 гривень за непритягнення його до адміністративної відповідальності. Як наслідок – ще одне кримінальне провадження – статтю 369 Кримінального кодексу (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі).

Триває досудове розслідування.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео