Найкращі італійські бренди взуття

Новини компаній

Скрізь у світі італійське взуття вважається еталоном якості. Популярність його зберігається впродовж багатьох десятиліть. Для нього характерні не лише висока якість, а й стиль, креативний дизайн, великий асортимент, що задовольнить будь-які смаки.

З моди ніколи не вийдуть кеди Гуччі, спортивні та повсякденні моделі Alberto Guardiani, неформальні чоловічі та жіночі моделі Alexander Hotto.

Переваги взуття італійських виробників

Італійське взуття має низку характеристик, які виділяють його з-поміж усього асортименту:

  • натуральні матеріали;
  • зручна колодка;
  • відсутність деформації, дефектів на поверхні виробу;
  • бездоганно рівні шви;
  • стильний дизайн;
  • широкий вибір моделей;
  • відсутність дискомфорту під час тривалого носіння.

tauDDYx-92yp61pO9MOlK-g5NcRIFb9daK_CnyuONleHM2uCaYA3ykiY7WgdU9EubfzGspJj_-J9wGXEKgTD0brtVG3slCYHZCtXxOAt2maPRYscaQmlDVbvwD5Kz0ZaPHpg9Gw5I1ysToMN

Трійка найкращих італійських виробників взуття

Сьогодні на ринку представлено продукцію багатьох італійських виробників. Незалежно від бренду, все взуття має підвищений попит завдяки своїй якості, зовнішньому вигляду та великій різноманітності. Проте можна все ж виділити трійку лідерів, товари яких є надзвичайно популярними.

Gucci

Італійський дім моди вже став легендою. Компанія, заснована Ґуччо Ґуччі 1921 року, сьогодні випускає й інші вироби, зокрема аксесуари: ремені, портфелі, сумки та багато іншого.

Взуття Ґуччі представлено в дуже широкому асортименті:

  • спортивні моделі: кеди та кросівки;
  • класичні туфлі;
  • лофери;
  • чоботи.

Дизайн виробів змінюється щороку, залежно від сезону. Для виготовлення використовуються натуральні матеріали — м'яка теляча шкіра, замша. Підошва може бути як шкіряною, так і гумовою.

Alexander Hotto

З'явився цей взуттєвий італійський бренд порівняно недавно — у 2003 році. Його продукція — неформальне жіноче та чоловіче взуття. Основною фішкою відомої марки є потерті, штучно зістарені моделі. Верх взуття виробник робить із кінської, козячої, телячої шкіри. Підошва зазвичай виконана з синтетичних матеріалів, хоча є комбіновані варіанти, в яких використовується як гума, так і шкіра.

Bikkembergs

Під цим брендом випускається не лише стильне взуття, а й одяг. Його заснував 1986 року Дірк Біккембергс — модельєр із Бельгії. Зараз марка належить італійській компанії Levitas S.p.A. Бренд випускає жіночі та чоловічі черевики, кросівки та інше повсякденне взуття.

Для створення верху використовується замша, металізована, фактурна, натуральна шкіра, штучна шкіра, текстиль (поліестер). Підкладка може бути текстильною та шкіряною. Дизайн моделей різноманітний, призначений для широкої цільової аудиторії.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео