Тамара Коблик

Негода набирає сили: на Тернопільщині водії потрапляють у снігові пастки (фото)

Патрульні допомагають водіям, що потрапили в халепу через снігопад

У зв'язку з негодою, на Тернопільщині машини застрягають в заметах та «злітають» з дороги. Патрульні Василь Ясинчук та Іван Зозуля двічі допомогли водіям, які потрапили в снігову пастку на Тернопільщині. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції.

Спершу допомога знадобилася водійці, яка через негоду злетіла в кювет. Поліціянти побачили авто під час патрулювання та вирушили на допомогу. Інспектори для буксирування залучили автівку, яка проїжджала повз.

Пізніше під час патрулювання на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська, охоронці порядку помітили автомобіль Opel, водій якого не міг самостійно виїхати зі снігової паски. Правоохоронці разом із небайдужими громадянами відбуксирували авто та водій продовжив поїздку.

Нагадаємо, у ніч на неділю Тернопільщину охопив циклон. Станом на ранок 7 січня вже випало близько 10 сантиметрів снігу, температура повітря опустилася до 4 градусів морозу. Проїзд дорогами державного значення Тернопільщини забезпечено: працює техніка.

За даними Тернопільського обласного центру з гідрометеорології 8 січня спостерігатиметься хуртовина, місцями значний сніг, 8 – 9 січня на дорогах ожеледиця.

У Тернополі буде хмарно. Часом сніг. Слабке налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 9 – 14 м/с. Хуртовина. Температура впродовж доби 10 – 12° морозу.


Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео