Тамара Коблик

Чотирьох загиблих на війні Героїв увічнили на фасаді школи на Тернопільщині (фото)

Нехай пам'ять про загиблих Героїв буде вічною, а їхні душі спочивають у мирі

Днями на фасаді Кременецької ЗОШ №4 відбулося відкриття та освячення чотирьох меморіальних дощок загиблим Героям, вихованцям школи: Олександру Рацу, Олександру Микитинцю, Богдану Дубчаку,  Роману Чорнозубу, які віддали своє життя за волю та незалежність Української держави. Про це повідомили на сторінці Кременецької громади у фейсбуці.

Освятили меморіальні дошки священники ПЦУ та хор Чеснохреської церкви. На заході були присутні: батьки, діти, жінки полеглих воїнів, педагогічний колектив школи, військовослужбовці, знайомі та односельці.

Вшанування загиблих Героїв є важливою справою, яка допомагає нам пам'ятати та вшановувати тих, хто віддав своє життя за нашу безпеку та свободу. Ці Герої віддані своїй країні та народу, вони виявили величезну мужність і витривалість у важкі часи, - йдеться у повідомленні. - Вшановуючи їх пам'ять, ми визнаємо їхні подвиги та відданість і відчуваємо глибоку вдячність за їхню стійкість. Нехай їхні подвиги та приклад надихають нас на великі справи та допомагають нам пам'ятати ціну свободи та миру.

Нехай пам'ять про загиблих Героїв буде вічною, а їхні душі спочивають у мирі.

Нагадаємо, нещодавно на території Чугалівської школи, що на Кременеччині, відбулося урочисте відкриття та освячення меморіальної дошки загиблому Герою Куцевичу Богдану.

Фото зі сторінки Кременецької громади у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео