Поки господарі спали у Тернополі обікрали квартиру на першому поверсі

Підозрюваного вже встановили. Він заліз до квартири крізь відчинене вікно на кухні і виніс чимало грошей

У Тернополі встановили особу підозрюваного, причетного до крадіжки майна з чужої квартири. Чоловік проник до помешкання через вікно, виніс гроші, документи і навіть прихопив мікрохвильову піч. А господарі в цей час спали. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області. 
 
До співробітників Тернопільського районного управління поліції із заявою звернулася тернополянка. Жінка розповіла, що невідома особа проникла до її квартири, яка знаходиться на першому поверсі і з кухні викрала сумку з документами та грошима, а також побутову техніку.
 
Встановлюючи обставини злочину, поліцейські з’ясували, що на момент крадіжки господарі були вдома, але не чули, як через відчинене вікно на кухні заліз крадій та обікрав їх.
 
Під час оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили, що до злочину причетний раніше судимий житель Кременецького району, 2002 року народження. У скоєному зловмисник зізнався. Розповів, що пізно ввечері повертався додому нетверезий, побачив в одній з квартир на першому поверсі навстіж відчинене вікно і без вагань вирішив чимось збагатитися. Коли проник до помешкання – на кухні лежала сумка, а в ній – документи та чимала сума грошей – 10 000 гривень та 250 євро. Та цього виявилося замало – прихопив ще й мікрохвильову піч.
 
Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу, санкція якої передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.
 
Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео