Ростислав Фук

На Тернопільщині розшукали викрадача мотоцикла

Підозрюваному загрожує до 8 років тюрми

Інформація про те що невідома особа вночі викрала з господарства сусіда мотоцикл надійшла на лінію «102» від жителя міста Копичинці Чортківського району. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Зі слів заявника, потерпілі виїхали за кордон і він наглядає за їхнім майном. Коли вранці прийшов на сусідське подвір’я, то виявив пошкодженими двері підсобного господарства і зникнення звідти мотоцикла.

У ході оперативних заходів працівники карного розшуку встановили особу викрадача того ж дня. Причетним до злочину виявився 22-річний житель Чортківського району.

З’ясувалося, крадений мотоцикл він заховав у закинутій будові, адже не зміг завести двигун. Через деякий час планував повернутися за ним, проте перешкодили правоохоронці, які вилучили речовий доказ.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене з проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео