Ростислав Фук

Помер знаний футболіст із Тернопільщини

Світла пам’ять

На 84-му році життя перестало битися серце легендарного воротаря з Тернопільщини, одного з найтитулованіших футболістів краю, кваліфікованого арбітра та фахового спостерігача арбітражу Федора Бокача. Про це повідомили на сайті Асоціації футболу Тернопільщини.

Хоча Федір Пилипович і не зіграв жодного офіційного матчу в майстрівських командах (знаходився у резерві тернопільського «Авангарду», не виступав за різні збірні колишнього СРСР, однак його титули говорять самі за себе. Не багато знайдеться в області футболістів, котрі би виборювали першість Тернопілля шість(!) разів, а якщо сюди доплюсувати два титули кращої сільської команди Радянського Союзу, кілька перемог у чемпіонаті України ДСТ «Колос» та золото у чемпіонаті України серед аматорів, та, погодьтесь, здобутків більш ніж достатньо, – йдеться в повідомленні.

Колектив терену висловлює щирі співчуття рідним та близьким Федора Бокача з приводу важкої і непоправної втрати. Вічна пам’ять.

Довідково

Фкдір Бокач народився – 17 вересня 1940 року в селі на Чернігівщині. Виступав за команди: ДЮСШ (Тернопіль), «Колгоспник» (Копичинці), «Локомотив», «Динамо», «Мотор», «Цукровик» (усі з Тернополя), «Буревісник» (Кременець), «Спартак», «Колос», «Колгоспник» (усі з Бучача).

Фото Асоціації футболу Тернопільщини

Вибір читачів за тиждень

Відео