Тамара Коблик

Прибирають дерева та посипають автошляхи: через погіршення погодних умов додалось роботи дорожникам (відео)

Для забезпечення проїзду у ніч на 18 березня підрядники Служби відновлення здійснювали протиожеледну обробку доріг державного значення

Для забезпечення проїзду на Тернопільщині посипають державні дороги та прибирають дерева. Про це повідомили на сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області у фейсбуці.

Негода повернулася на Тернопільщину та додала роботи дорожникам. Для забезпечення проїзду у ніч на 18 березня підрядники Служби відновлення здійснювали протиожеледну обробку автошляхів державного значення. Ускладнень у русі зафіксовано не було.

Також напередодні пориви вітру призводили до падіння дерев та гілля на проїзну частину автошляхів. Перешкоди оперативно прибрали, а повноцінний проїзд – відновили.

Звертаємо увагу водіїв, які вже встигли «перевзути» автомобіль, що найближчими днями стовпчик термометра уночі спускатиметься нижче нуля. Просимо кермувати з обережністю та неухильно дотримуватися ПДР, - йдеться у повідомленні Служби.

Фото з відкритих джерел, відео зі сторінки Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Тернопільській області у фейсбуці

Вибір читачів за тиждень

Відео