Скільки коштує прибрати у квартирі в Тернополі

Особливо послуги клінінгових компаній популярні навесні, напередодні Великодня, коли всі стараються зробити генеральне прибирання вдома 

Регулярне прибирання оселі допомагає запобігти накопиченню пилу, бактерій і грибків, які можуть негативно впливати на здоров’я. Однак через зайнятість та швидкий ритм життя, часто прибирати свої домівки вдається не всім, тому доводиться звертатися за допомогою до клінінгових компаній. Особливо така послуга актуальна навесні, напередодні Великодня, коли всі стараються зробити генеральне прибирання вдома. Скільки коштує прибрати у квартирі чи в будинку у Тернополі, дізнавалися журналісти Терену

Ціни залежать від площі помешкання і кількості роботи 

Як розповідають у клінінговій компанії «Магія Чистоти», вартість послуги прибирання залежить від кількості роботи, ступеня забрудненості, кількості затраченого часу та  площі помешкання.  

Генеральне прибирання однокімнатного приміщення коштуватиме від 3300 грн, прибирання після ремонту – від 2500 грн, підтримуюче прибирання - від 1000 грн,  прибирання після косметичного ремонту - 4200 грн. Кожне прибирання включає в себе: миття всіх поверхонь, хімчистку мʼяких меблів, миття вікон, чистку сантехніки, – розповідає представник компанії.

Миють люстри, підлоги, сантехніку 

У клінінговій компанії Кvitka послуга прибирання включає повне очищення кожного куточка кімнати, включаючи важкодоступні місця, підлоги, стелі та стіни.

Післяремонтне прибирання оселі до 30 м2 – 3750 грн. У цю послугу входить прибирання залишків будівельного сміття, видалення слідів фарби та пилу. Також у нас є послуга хімчистки мʼяких меблів. Стілець зі спинкою - 200 грн, офісне крісло – 100 грн, пуф - 100 грн. Генеральне прибирання звичайної складності приміщення до 30 м.кв буде коштувати 4000 грн. Це збирання пилу, миття люстр, продування та миття зверху теплових радіаторів, миття дверей, хімчистка матраців, ретельне миття плінтусів та підлоги, миття усієї сантехніки, – розповідає власниця компанії Тетяна.

За додаткову плату миють витяжку, духовку

“Займайтесь тим, що приносить задоволення, а прибирання залиште нам”, пишуть на інстаграм-сторінці клінінгового сервісу “Буде чисто”. І наголошують: вам не обов'язково бути присутніми під час прибирання.

Нам важливо, щоб ви впустили клінерів, проговорили побажання і в кінці прийняли роботу. За 1 год до завершення, працівники зателефонують, щоб ви встигли повернутися. Ми зможемо провести будь-який вид прибирання. Генеральне – від 25 до 35 грн за м.кв, підтримуюче – від 15 грн за м. кв. Також у нас є додаткові послуги, які ви можете замовити: миття витяжки – 250 грн, миття духовки – 250-300 грн, пароочищення кахлю – 40 грн за м.кв, миття кухонних шаф всередині – 100 грн за одну шафу, прасування одягу та білизни – 150 грн за год,  – йдеться у прайсі компанії. 

Щоб в оселі завжди було свіжо та легко дихати, варто провітрювати кімнату та протирати пил кожного дня, радять клінери. 

Читайте також: Скільки коштує помити вікна у Тернополі.

Скільки коштує прибрати могилу на кладовищі у Тернополі

Авторка Ілона Хомів

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео