Тамара Коблик

«Врятував не одне життя побратимів»: на Тернопільщині зустрінуть Героя Романа Леськіва

Панахида в суботу ввечері в 19:00. Похорон і проводжання в останню путь в неділю о 14:00.

У ніч на 12 квітня наші захисники зійшлися в бою з ордою біля Попасної. Вивозячи поранених, Роман Леськів, уродженець села Озерна, що в Тернопільському районі, потрапив під ворожий артилерійський обстріл. Він врятував не одне життя побратимів. Виконуючи бойове завдання, себе вберегти не встиг. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці секретар Озернянської сільської ради Назар Романів.

Озерна в скорботі. За Україну, за нашу рідну землю, загинув справжній воїн, герой Роман Леськів. Йому назавжди буде рівно 30 років. Позивний – друг Ромбік, - йдеться в повідомленні Назара Романіва. - Він виріс у нашому селі, тут навчався в школі. В 2014-му, маючи неповних 22 роки, пішов добровольцем у батальйон «Айдар». А згодом поповнив лави Збройних Сил України. Служив серед королівських піхотинців у 24-ій ОМБр імені короля Данила Галицького.

Сьогодні, 16 квітня, приблизно об 11:00 в Озерну привезуть тіло Героя. Панахида в суботу ввечері в 19:00. Похорон і проводжання в останню путь в неділю о 14:00.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Романа Леськіва з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощалися з Героєм Олегом Андрощуком.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео