Ростислав Фук

Тернопільські патрульні переслідували водійку з ознаками наркосп'яніння (відео)

На жінку склали одразу чотири протоколи

поліція

Правоохоронці затримали водійку, яка, зухвало порушуючи правила дорожнього руху, намагалася втекти від переслідування. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, 2 серпня під час патрулювання на автодорозі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська інспектори помітили автомобіль Geely, водійка якого порушила правила дорожнього руху: здійснила обгін, перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки.

Поліцейські спробували зупинити автівку, та жінка продовжила рух, зухвало порушуючи правила дорожнього руху та створюючи аварійну небезпеку для інших водіїв.

Поліцейські розпочали переслідування та зупинили автомобіль правопорушниці. Під час спілкування з 31-річною водійкою, остання поводилась підозріло та агресивно, окрім того, жінка мала явні ознаки наркотичного сп’яніння. На пропозицію пройти огляд на стан сп’яніння в найближчому медичному закладі громадянка категорично відмовилася, – йдеться в повідомленні.

Поліцейські оглянули авто та виявили в салоні автомобіля речовину білого кольору, схожу на наркотичну.

Патрульні затримали водійку та склали на неї протоколи за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), за статтею 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу), за чачтиною 5 статті 122 (Створення аварійної ситуації для учасників дорожнього руху), винесли постанову за частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП та викликали на місце події слідчих для подальшого зʼясування всіх обставин.

Нетверезий водій за кермом — це потенційний вбивця! Не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Якщо ви стали свідком зухвалого порушення правил дорожнього руху — не залишайтесь осторонь та повідомляйте поліцію, – кажуть патрульні.

Фото з відкритих джерел, відео Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео