Ростислав Фук

Тернопільський лікар провів 360 операцій за місяць (фото)

Ортопедо-травматологічне відділення Тернопільської обласної клінічної лікарні є одним із найкращих в Україні

Понад 360 операцій за місяць провів тернопільський лікар ортопед-травматолог, завідувач ортопедо-травматологічним відділенням Тернопільської обласної клінічної лікарні, лікар вищої категорії, заслужений лікар України Сергій Гаріян. Про це повідомили на сторінці Департаменту охорони здоров'я Тернопільської облдержадміністрації.

Ні для кого не секрет, що ортопедо-травматологічне відділення Тернопільської обласної клінічної лікарні є одним із найкращих в Україні. Тамтешні професіонали беруться навіть за найскладніші випадки, - йдеться в повідомленні.

З нагоди Всесвітнього дня травматолога, сьогодні, 20-го травня, від департаменту охорони здоров’я Сергію Гаріяну та команді спеціалістів ортопедо-травматологічного відділення вручили особисту подяку.

«Ви зі своєю командою успішно справляєтеся із великими та важливими завданнями, що випали на вашу долю. Тому, бажаю наснаги та здоров’я на продовження цієї надзвичайно важливою сьогодні справи!», - каже директор департаменту охорони здоров’я ТОВА Ольга Ярмоленко.

Як писав Терен, 18 травня в обласній дитячій лікарні в Тернополі відкрили сучасну ортопедичну операційну.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео