Тамара Коблик

Наречена просить підписати петицію про присвоєння звання Героя України загиблому захиснику з Тернопільщини

22-річний Вадим Медведєв пішов на військову службу добровольцем. Загинув 19 листопада

Звернення про надання звання Героя України посмертно військовому з Тернопільщини Вадиму Медведєву з'явилося на офіційному інтернет-представництві президента України. Електронну петицію зареєструвала наречена захисника Діана Кольцова. Про це повідомили на сайті офіційного інтернет-представництва президента України.

Вадим Медвєдєв родом із Села Горигляди Коропецької громади. Був старшим солдатом 65-ї окремої механізованої бригади, 3-го батальйону, 2-ї мінометної батареї військової частини А7013. У жовтні цього року освідчився коханій Діані. Відео Суспільного про пару дивилася вся Україна. 19 листопада захисник загинув на Запорізькому напрямку.

Вадим пішов на військову службу добровольцем. Чоловік відважно виконував обовʼязки громадянина України. Виконуючи всі бойові завдання, був відданий своїм побратимам. Перебуваючи завжди у зонах активних бойових дій, неодноразово рятував своїх побратимів, — йдеться у тексті петиції.

Петицію зареєстрували 27 листопада 2023 року. Станом на сьогодні, 7 грудня 2023 року, вона набрала 13 667 голосів з 25 000 необхідних.

Фото з відкритих джерел

Відео Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео