Ростислав Фук

Тернополян запрошують взяти участь у конкурсі, присвяченому Лесі Українці

Заявки можна подати до 9 березня

У Тернополі триває міський етап ІV Міжнародного фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», який присвячений Лесі Українці. Про це повідомили на сайті міської ради.

Для участі у міському фестивалі-конкурсі до 9 березня 2024 року потрібно попередньо зареєструватись за посиланням та створити роботи у номінаціях на вибір, зокрема –  «Аудіовізуальний твір», «Вокал», «Декламація», «Інсценізація», «Малюнок», «Науково-пошукова робота», «Твір».

Фестиваль-конкурс проводиться з метою сприяння глибшому ознайомленню та вивченню спадщини великої української поетеси Лесі Українки, залучення молодого покоління до збереження культурної спадщини українського народу шляхом вивчення та дослідження історії рідного краю, спонукання осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив; виховання відповідальності за збереження місцевих пам’яток культури, почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини, – йдеться в повідомленні.

Паперовий варіант конкурсних робіт у номінаціях «Малюнок», «Науково-пошукова робота», «Твір» подати до управління освіти і науки міської ради, кабінет №39 (бульв. Тараса Шевченка, 1).

Детальна інформація про міський етап за телефоном – 097 319 48 79.

Фото з відкритих джерел 

Вибір читачів за тиждень

Відео