Тамара Коблик

У ДТП на Тернопільщині постраждала вагітна: виникла загроза передчасних пологів

Майбутню маму терміново госпіталізували

Про автопригоду біля села Великий Глибочок 13 січня близько 9:20 повідомив місцевий житель. Він сказав про пошкоджене авто та травмованих людей в салоні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Peugeot», рухаючись дорогою Тернопіль-Львів-Рава-Руська, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки «Citroen Jumpy».

На момент удару в «Citroen Jumpy» був водій, його 12-річний син та жінка на шостому місяці вагітності. Вони всі отримали травми, але госпіталізувати довелося майбутню матір, оскільки в неї в результаті удару виникла загроза передчасних пологів. Потрапив до лікарні й кермувальник з іншого автомобіля.

14 січня у Тернополі на вулиці Романа Купчинського не розминулися «Skoda Octavia Tour» та «BMW X5». При виїзді працівників поліції з'ясувалося, що водій «BMW», виконуючи маневр повороту, не переконався в безпечному русі і як наслідок - допустив зіткнення з іншим автомобілем. До лікарні госпіталізували пасажирку з «Skoda».

Нагадаємо, у Тернополі дитина на санках потрапила під колеса автомобіля.

Фото Національної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео