Тамара Коблик

У громаді на Тернопільщині оголосили День жалоби за загиблим Героєм Володимиром Омельчуком

39-річний Володимир Омельчук загинув на Харківщині. Світла пам'ять

Сьогодні, 25 жовтня, о 14.00 год у місті Шумськ, на Площі Героїв Майдану зустрічатимуть тіло нашого Героя - Володимира Омельчука. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив очільник Шумської громади Вадим Боярський.

Просимо прийти та віддати останню шану загиблому Герою, життя якого обірвалось 20 жовтня 2023 року на Харківщині, - йдеться у повідомленні.

39-річний Володимир Омельчук був учасником АТО. Ще з 2015 року захищав Україну. І вже на другий день повномасштабного вторгнення, зібравши речі, пішов до військкомату, щоб знову бути разом з побратимами. Був неодноразово поранений, але і це не спинило Володимира, він мужньо ішов у наступ, щоб знищити ворога. Останній його бій відбувся на Харківщині…

Загинув мужній воїн, який разом з побратимами стримував ворога. Загинув люблячий чоловік, турботливий тато. Добрий, інколи надто щирий та відвертий, але завжди справедливий та чесний - таким він назавжди залишиться в пам'яті друзів та односельців.

Чин похорону відбудеться завтра, 26 жовтня, об 11.00 год у селі Велика Іловиця.

26 жовтня 2023 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Володимира Омельчука з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Нагадаємо, на Тернопільщині попрощались з Героєм Іваном Черняком.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео