У Кременці збираються підвищити вартість проїзду у громадському транспорті

MSKSoF9xEww

Можливість підвищення тарифу на проїзд у громадському транспорті обговорять у Кременці. Раніше «Терен» повідомляв про те, що перевізники вимагають підвищення тарифу до 7 грн. Зараз до цього питання знову повернулися і 3 червня з цього приводу проведуть громадські слухання.

- 3 червня о 15.00 годині серед жителів Кременецької міської територіальної громади, за адресою: м. Кременець, вул. Шевченка, 58 (в приміщені Кременецького будинку культури) відбудуться громадські слухання (розпорядження виконавчого комітету Кременецької міської ради від 20 квітня 2021 року №169). Організатор громадського обговорення – Кременецька міська рада. Ініціатор проведення – Товариство з обмеженою відповідальністю «Автопарк Транс» (перевізники м. Кременець), – повідомляє депутат міської ради Зоя Карп`юк.

Охочі подати пропозиції, можуть зробити це до 16-00 години 02 червня 2021 року за адресою: 47003, вул. Шевченка, 67, м. Кременець, Тернопільська область, та/бо на електронну адресу Кременецької міської ради officekremrada@ukr.net.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео