Тамара Коблик

У місті на Тернопільщині на міській лікарні встановлять сонячні панелі

Бережанська міська лікарня продовжує здійснювати системні заходи із розвитку, щоб отримати статус кластерного закладу охорони здоров'я в складі Тернопільського госпітального кластера

13 липня 2023 року у Бережанській міській раді відбулась зустріч з Генеральним консулом Славоміром Місяк та віцеконсулом Матеушем Марсзалеком Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, на якій було підписано договір між Консульством та Комунальним некомерційним підприємством «Бережанська центральна міська лікарня» на чолі з в.о. головного лікаря Єдинак Галини в рамках реалізації проєкту «Підвищення енергетичної незалежності «Бережанської центральної міської лікарні». Про це повідомили у пресслужбі Бережанської міськради.

Проєктом передбачено встановлення сонячних панелей на даху будівлі закладу. Виконання цього договору дозволить підвищити енергоефективність та енергонезалежність Бережанської центральної міської лікарні. Саме ці критерії вплинуть на покращення надання медичних послуг населенню громади в тому числі ВПО та працівникам релокованих підприємств-організацій та членам їх сімей, зокрема, це дозволить направляти заощаджені бюджетні кошти за енергоносії на подальший розвиток медичних послуг в медичному закладі та покращення їх якості.

Нагадаємо, що Бережанська міська лікарня продовжує здійснювати системні заходи із розвитку, щоб отримати статус кластерного закладу охорони здоров'я в складі Тернопільського госпітального кластера.

Фото Бережанської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео