Ростислав Фук

У помешканні тернополянина виявили гранати та набої

У ході перевірки стало відомо, що місцевий житель реалізовував кілька гранат та понад 545 набоїв різного калібру

Інформацію про те, що житель Тернополя розшукує клієнтів  - «шанувальників» вибухонебезпечних предметів, отримали оперативники карного розшуку. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Правоохоронці почали опрацьовувати та перевіряти підозрюваного на факт причетності до торгівлі зброєю. Впродовж кількох днів вони документували протизаконну діяльність 53-річного чоловіка. У ході перевірки стало відомо, що місцевий житель реалізовував кілька гранат та понад 545 набоїв різного калібру. Увесь арсенал зберігав у квартирі.

Зібравши достатню доказову базу правоохоронці прийшли до чоловіка з санкціонованими обшуками. Силовики виявили та вилучили гроші від проданих боєприпасів.

Тернополянина затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Йому оголосили підозру згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід - нічний домашній арешт. Поліцейські встановлюють, звідки чоловік брав небезпечні предмети. Триває слідство.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео