Тамара Коблик

У Тернополі п'яний водій вчинив ДТП

Алкотест Драгер зафіксував 2,89 проміле алкоголю в крові водія

За одну лише нічну зміну патрульні склали 3 адміністративні матеріали на водіїв, які керували транспортними засобами, ймовірно, в стані сп'яніння. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції.

Один з таких водіїв, який керував автомобілем Fort, вчинив дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Генерала Мирона Тарнавського. Чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду.

Під час спілкування з водієм, поліціянти помітили в нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2,89 проміле алкоголю в крові водія.

Патрульні склали на громадянина протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Пам’ятайте, що нетверезий водій є загрозою для життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху — водіїв, пішоходів, велосипедистів, а також і для самого себе!

Нагадаємо, на Тернопільщині 10-річного велосипедиста збив 11-річний мопедист.

Фото Патрульної поліції

Вибір читачів за тиждень

Відео