Ростислав Фук

У Тернополі поліція перевіряє законність надбудов над квартирами, власником яких є посадовець

У одній з надбудов розміщений великий генератор

Правоохоронці відреагували на публікації у пресі, які стосуються надбудов на даху багатоквартирного будинку в Тернополі. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

У ході перевірки стало відомо, що посадовець - власник двох спарених квартир на верхньому поверсі й саме над ними, на даху, він облаштував кілька приміщень. Одне з них площею 3 на 9 метрів. Там знаходиться тренажерний зал та батут. У ще одній надбудові розміщений великий генератор. Чи є на даху сауни й басейни, наразі не відомо.

Матеріали слідчі скерували у відділ архбудконтролю Тернопільської міськради й управління архітектури, містобудування та кадастру, аби з'ясувати, чи законні ці будівлі та чи є на них дозвільні документи. У ході розслідування працівники поліції призначать ще й будівельно-технічну експертизу і згідно з її результатами будуть прийняті законні рішення.

Даний факт слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео