Ростислав Фук

У поліції Тернопільщини призначили ще двох керівників відділень

На Тернопільщині тривають кадрові зміни в керівництві поліції

Кадрові зміни відбулися у Бучацькому та Борщівському відділеннях поліції. 4 жовтня, начальник Нацполіції Області Сергій Зюбаненко представив особовому складу підрозділів нових керівників. Про це повідомили у відділі комунікації відомства.

На посаду начальника відділення поліції №2 Бучача призначили майора поліції Тараса Стеця. Він родом із Підволочиська. Закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ, за фахом юрист. В органах внутрішніх справ з 2007 року. Тривалий час працював у Підволочиському відділенні поліції, пройшовши шлях від слідчого до заступника начальника відділення поліції.

Тарас Стець

Відділення поліції №1 міста Борщів очолив підполковник поліції Юрій Кунька. Він народився на Підгаєччині. За освітою юрист, закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ та магістратуру Національної академії внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ з 2001 року. Працював у підрозділах превентивної діяльності та кримінальної поліції. Обіймав посаду начальника сектору поліцейської діяльності №2 міста Підгайці. У 2015 році ніс службу в зоні антитерористичної операції, а восени 2022 року в складі зведеного загону тернопільської поліції забезпечував правопорядок на деокупованих територіях Харківщини.

Юрій Кунька

Нагадаємо, на посаду начальника районного відділу поліції призначений підполковник Олександр Процак.

Також 30 серпня Сергій Зюбаненко представив особовому складу Кременецького районного відділу поліції нового керівника – полковника Андрія Купчака. 

Читайте також: Кадрові зміни тривають: ще чотири підрозділи поліції Тернопільщини отримали нових керівників

Ще три відділення поліції Тернопільщини отримали нових керівників

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео