Тамара Коблик

У Тернополі сварка між водіями закінчилась розбитим авто

Як встановили поліціянти, між водіями автомобілів «BMW» та «ВАЗ-2107» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду

Між двома водіями транспортних засобів стався конфлікт на дорозі, у результаті якого один із чоловіків пошкодив автомобіль іншого. За фактом хуліганських дій дізнавачі розпочали кримінальне провадження. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від 39-річного жителя Тернополя про те, що водій автомобіля марки «BMW» на проспекті Степана Бандери розбив лобове скло його автівки «ВАЗ-2107».

Як встановили поліціянти, між водіями автомобілів «BMW» та «ВАЗ-2107» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду. Словесна суперечка переросла у з’ясування стосунків. Під час зупинки на червоний сигнал світлофора водій «BMW» дістав з салону дерев’яну палицю та вдарив у лобове скло «Жигулів».

Правоохоронці встановили особу правопорушника, це – 43-річний житель Тернополя.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 5 років обмеження волі.

Поліціянти звертаються до водіїв бути толерантними один до одного на дорозі та будь-які конфлікти вирішувати лише у правовому полі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео