Ростислав Фук

У Тернополі виявили іноземця, який намагався незаконно легалізуватись в Україні

Також будуть вжиті заходи щодо притягнення до відповідальності всіх причетних

Днями працівники міграційної служби разом із правоохоронцями у Тернополі виявили громадянина Республіки Азербайджан, якого раніше суд визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення, а саме іноземець перетнув кордон України за документами, що містять недостовірні відомості. Про це повідомили у пресслужбі Міграційної служби Тернопільської області.

Як ідеться в повідомленні, повернувшись в країну походження, чоловік змінив свої персональні дані й повторно спробував легалізуватися в Україні, але це йому не вдалося. Міграційники притягнули порушника до адміністративної відповідальності та направили відповідні матеріали до правоохоронців, оскільки в його діях вбачають ознаки кримінального правопорушення.

Також будуть вжиті заходи щодо притягнення до відповідальності всіх причетних.

З початком повномасштабної війни Тернопільщина відчула відтік іноземних громадян . Однак це стосується здебільшого студентів, що належним чином документували своє місцеперебування. А от порушників міграційного законодавства не лякає ні війна, ні правові наслідки їхніх протиправних дій. Відтак міграційники краю продовжують проводити посилені заходи щодо виявлення іноземців з неврегульованим статусом перебування на території України, – йдеться в повідомленні.

Фото Міграційної служби Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео