Тамара Коблик

У Тернополі 36 водіїв таксі працювали під час комендантської години без дозволів

Працівники підприємств, які працюють у нічний період, теж повинні мати спеціальні перепустки

Поліціянти звертаються до громадян не забувати, що на території області з 00:00 до 5:00 діє комендантська. У цей період заборонено перебувати на вулицях без нагальної потреби та спеціальних перепусток, виданих комендатурою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Під час комендантської години в обласному центрі працюють мобільні поліційні групи. Їхні завдання – забезпечення правопорядку, дорожнього руху, виявлення та вилучення з незаконного обігу заборонених предметів та речовин, а також контроль за дотриманням комендантської години.

Особлива увага щодо водіїв, котрі здійснюють пасажирські перевезення. Вони повинні також мати спеціальні перепустки. У вересні поліціянти виявили 36 водіїв таксі, які працювали під час комендантської години без належно оформлених дозволів. Матеріали щодо перевізників-порушників направлено у Державну службу України з безпеки на транспорті.

За систематичні порушення правоохоронці склали адміністративні протоколи на 7 водіїв таксі за частиною 1 статті 164 КУПАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Працівники підприємств, які працюють у нічний період, теж повинні окрім документів мати спеціальні перепустки. Такі заходи безпеки спрямовані на безпеку жителів краю.

Також не ігноруйте сигнали повітряної тривоги: почули сирену – переходьте в укриття.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео