Тамара Коблик

У жительки Кременеччини вилучили цигарок та алкоголю без акцизок на суму майже 16 тисяч гривень (фото)

Загалом з початку проведення заходів складено 159 адміністративних протоколів та розпочато 6 кримінальних проваджень за зберігання та незаконний збут підакцизних товарів

Вже понад місяць поліцейські Тернопільщини проводять заходи, спрямовані на підвищення ефективності боротьби з нелегальним ринком підакцизної продукції та ліквідації незаконної торгівлі алкогольними, тютюновими виробами та пальним. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

За підсумками заходів з незаконного обігу вилучено понад вісім тисяч пачок цигарок та понад три тисячі літрів алкогольної продукції. Приміром, співробітники Кременецького районного відділу поліції зупинили автомобіль у якому місцева жителька перевозила підакцизні товари без марок акцизного збору. Вилучено майже 300 пачок цигарок та 13 літрів алкоголю на суму майже 16 тисяч гривень.

Загалом з початку проведення заходів складено 159 адміністративних протоколів та розпочато 6 кримінальних проваджень за зберігання та незаконний збут підакцизних товарів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео