Тамара Коблик

Зник безвісти у другий день повномасштабного вторгнення: на Тернопільщині прощаються з Героєм Михайлом Крупою (фото)

У полеглого бійця залишилися дружина, малолітні діти, мама та вітчим. Світла пам'ять

Довжиною в 1 рік і 9 місяців стала остання дорога додому для солдата, водія-заправника автомобільного відділення взводу забезпечення артилерійського дивізіону Михайла Крупи, який зник безвісти під час ведення бойових дій у районі смт Іванків Київської області ще на другий день повномасштабного вторгнення – 25 лютого 2022 року. І лише сьогодні, 30 листопада 2023 року, загиблий захисник назавжди повернувся до рідної домівки. Про це повідомили на сторінці Теребовлянської міської ради у фейсбуці.

Домовину з тілом Героя мешканці Теребовлянської громади зі сльозами, лампадками та молитвою зустріли на перехресті біля греко-католицької церкви святого Миколая в м.Теребовля. Духівники відслужили панахиду за упокій душі полеглого бійця.

Далі жалобний кортеж попрямував у рідне село військовослужбовця – Кам’янку. Там о 18.00 год буде відслужено парастас. Чин похорону відбудеться завтра, 1 грудня, о 12.00 год в с.Кам’янка. Поховають захисника на кладовищі в м.Теребовля.

Нагадаємо, Михайло Крупа був уродженцем с.Кам’янка, що в Микулинецькій громаді, але проживав із сім’єю в м.Теребовля. Захисник - воїн-контрактник (призваний на військову службу за контрактом ще 1 квітня 2021 р.). Він єдиний син у матері. У полеглого бійця залишилися дружина Марія, малолітні діти: Анастасія (12 років) та Петро (7 років), мама Богдана, вітчим Роман, який його виховав.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Михайла Крупи з приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: Повернувся з заробітків у Португалії, щоб боронити рідну землю: загинув Герой Юрій Бориченко

Фото Теребовлянської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео