Олена Чепіль

Українці за добу зібрали 352 мільйони на дрони-камікадзе (відео)

За словами Сергія Притули, на цьому збір коштів на безпілотники офіційно завершений

«Збір помсти» завершено. Від 10 жовтня на рахунок Сергія Притули та Сергія Стерненка українці скинули понад  352 мільйони гривень. За частину коштів волонтери  куплять 50 дронів-камікадзе з наземними станціями.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі Сергій Стерненко. 

Це просто неймовірно! За цю добу ми із вами разом на мою банку та рахунки Сергія Притули зібрали 352 мільйони гривень! З цих коштів ми купуємо 50 дронів-камікадзе RAM II з наземними станціями на суму 100 мільйонів гривень», – написав Стерненко.

За словами Сергія Притули, на цьому збір коштів на безпілотники офіційно завершений, адже волонтерам спільно з українцями вдалося зібрати значно більше коштів, аніж очікувалося. Навіть після закупівлі 50 БПЛА на рахунку залишається ще 252 млн грн. Ці кошти Притула разом зі Стерненком також спрямують на знищення російських загарбників. Детальну інформацію щодо купівлі зброї повідомлять згодом.

Немає для українців слова “неможливо”! Збір на помсту завершено. Будуть дрони-камікадзе. І не тільки!, – написав Притула.

Нагадаємо, збір мав розпочатися 12 жовтня, але почався на два дні швидше через ракетні удари росії по всій території України

Фото, відео з фейсбук-сторінки Сергія Притули 

Вибір читачів за тиждень

Відео