Вінілові програвачі - найкращий подарунок для меломанів

Новини компаній

Вінілові програвачі раніше були практично в кожному будинку. Зараз їх можна побачити тільки у колекціонерів і завзятих меломанів. Незважаючи на гідну якість MP3, багато хто впевнений, що відчути музику можна тільки за допомогою прослуховування вінілових платівок. Це вважається одним із видів мистецтва, яке приносить небувале естетичне задоволення. Програвачі вінілу часто використовуються на тематичних вечірках і кулуарних зустрічах творчих людей.

Які бувають вінілові програвачі

Найкраще вініловий програвач купити в перевіреному інтернет-магазині, наприклад https://fama.ua/uk/podarki/vinilovye-proigryvateli. В асортименті зібрані тільки найкращі моделі від відомих виробників. У каталозі є ексклюзивні вінілові музичні системи від Crosley з різними розмірами і варіантами дизайну. Більшість моделей цього американського бренду мають такі спільні риси:

  • виконані в стилі портативних валіз;
  • обладнані потужними вбудованими динаміками;
  • вирізняються вдосконаленим звучанням;
  • оснащені вбудованим Bluetooth для програвання музики зі смартфона або іншого пристрою.

Вінілові програвачі Crosley представлені у всіх можливих колірних рішеннях, в сучасному і ретростилі. Їх можна сміливо купувати на подарунок. Кожен із пристроїв - унікальний. Це чудовий варіант презенту на день народження людині, яка любить музику і цінує оригінальність. На додаток можна купити одну з ексклюзивних вінілових платівок. Програвачі Crosley - ідеальний варіант для новачків у світі вінілу і для досвідчених меломанів.

Як вибрати вініловий програвач 

Корпус програвача може бути пластиковий, металевий або дерев'яний. Можна вибрати дизайн, який найкраще пасуватиме під інтер'єр і тішитиме око. Вінілові програвачі випускають як з класичними функціями, так і з удосконаленими сучасними технологіями. Пристрої бувають декількох видів:

  • ручні;
  • напівавтоматичні;
  • автоматичні.

Від типу програвача залежить, чи потрібно самостійно опускати тонарм зі стилусом на платівку, чи це відбувається без участі людини. В автоматичних моделях тонарм піднімається й опускається за допомогою спеціальної кнопки, у напівавтоматичних - після завершення останньої музичної композиції.  

У ручних вінілових програвачах існує високий ризик випадково пошкодити платівку голкою, тому користуватися ними потрібно вкрай дбайливо й акуратно. Перед купівлею важливо також з'ясувати особливості догляду за такою музичною технікою. Вінілові програвачі досить примхливі, вони потребують дбайливого ставлення і регулярного налаштування. Можна відразу придбати додаткову змінну голку.

Програвачі вінілу - це неповторна річ у домі. Вони завжди будуть у тренді, бо ніщо не зрівняється зі справжнім аналоговим звуком без спотворень. Прослуховування платівок може стати гарною сімейною традицією, яка передаватиметься з покоління в покоління. Прищеплений з дитинства хороший музичний смак залишається на все життя.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео