Олена Чепіль

Волонтерку із Бережан нагородили нагрудним знаком

Наталія Онишків разом зі своїм чоловіком від початку повномасштабного вторгнення возять гуманітарну допомогу військовим

Волонтерку із Бережан, депутатку Тернопільської обласної ради Наталію Онишків нагородили нагрудним знаком «за значний особистий внесок у підтримку і розвиток волонтерського руху Тернопільщини та України». Відзнаку Наталії Онишків вручив перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук під час сьомої сесії Тернопільської облради 8 лютого. 

Волонтерка разом зі своїм чоловіком від початку повномасштабного вторгнення возять гуманітарну допомогу військовим. Доставляють їм продукти харчування, теплий одяг, автомобілі, військову амуніцію тощо. Вони здійснили десятки поїздок в зону бойових дій, тому добре знають про потреби воїнів.

Вперше я поїхала на передову в березні 2022-го разом із бережанськими волонтерами. Згодом ми з чоловіком взялися самотужки возити допомогу. Зберу все необхідне — везу на фронт, медикаменти доправляємо в лікарні. Відвідуємо воїнів на Сумщині, Харківщині, Донеччині, Запоріжжі, Миколаївщині тощо. Багато необхідного передає БФ «Покрова» та інші благодійники. Розпитую у військових про потреби і стараюся подбати про все, - розповідає Наталія Мирославівна. 

Фото Тернопільської обласної ради 

Вибір читачів за тиждень

Відео