Орест Сарматський

Жителів Тернопільщини запрошують до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії

226532888_127923836195121_7651699383651202738_n (Copy)

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Як повідомляють організатори, в Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії.

- Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі. Для цього протягом вересня слід завантажувати на Вікісховище світлини власного авторства, послуговуючись конкурсними списками пам’яток. Фотографії можуть бути зроблені в будь-який період часу; головне, щоб це були власні роботи. Також можна вантажити відео, де зображені пам'ятки, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що переможці конкурсу отримають цінні призи. Призовий фонд буде розподілено між авторами найкращих фотографій конкурсу загалом, авторами найкращих фото кожного регіону, учасниками, які сфотографували найбільшу кількість пам’яток в Україні та кожному регіоні, та переможцями спецномінацій. Окремою номінацією відзначатимуться автори, що вперше беруть участь у конкурсі.

Десять найкращих світлин культурної спадщини України змагатимуться на міжнародному рівні.

Як взяти участь дивіться на сайті конкурсу: http://wlm.photo

Детальніше із регламентом конкурсу можна ознайомитися за лінком: http://rules.wlm.photo.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео