Ростислав Фук

Зарплата до 50 тис. грн: топ вакансій січня на Тернопільщині

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації

На сьогодні місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості пропонують шукачам роботи понад 1,1 тис. вакансій від роботодавців регіону. З них – 19,3% із заробітною платою вищою від середньої по області. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Найбільша потреба у працівниках є на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, у сферах охорони здоров'я та надання соціальної допомоги, освіті, в транспорті.

У топ 10 вакансій області увійшли: водій, кухар, продавець, швачка, начальник відділу поштового зв’язку, вантажник, медсестра, бухгалтер, листоноша (поштар), лікар.

У топі професій за розміром зарплати:

- 50 тис. грн - водії автотранспортних засобів (на деяких підприємствах);

- 45 тис. грн - головний бухгалтер;

- 40 тис. грн - слюсар-електрик з ремонту електроустаткування;

- 31,8 тис. грн - головний інженер;

- 30 тис. грн - дизайнер меблів, інженер-конструктор, торгпредставник, шеф-кухар, кухар, начальник (завідувач) виробничої лабораторії;

- 28 тис. грн – монтажник устаткування зв’язку;

- 27-26 тис. грн – поліцейські (за спеціалізаціями); оператори лінії у виробництві харчової продукції (виробництво м'ясних продуктів).

Загалом зарплата залежить від виконуваних обов’язків та кваліфікації.

За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості, в телеграм або за телефоном «гарячої лінії» - 0635765756.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео